4 - 15 augustus

Filmfestival Roffa Mon Amour

Roffa Mon Amour is een betoverend openluchtfilmfestival in de zomer in Rotterdam. Gedurende 12 dagen in augustus viert het festival filmisch talent van over de hele wereld en presenteert het films ’s avonds op een speelse locatie. Roffa Mon Amour ontroert je en beweegt je met een selectie van kleurrijke, gedurfde films van nieuwe en bekende filmmakers, live bioscoopconcerten, introducties en Q&A’s. Op een wel heel bijzondere festivallocatie reis je van Tunis naar Hong Kong en weer terug van New York naar Rotterdam.

Filmprogramma
Het filmprogramma presenteert zeven New Makers, vier Cinematic Favorites en live Cinema Concerts.

Nieuwe Makers competitie
In 2021 wordt voor het eerst The New Amour Award uitgereikt. Zeven uitmuntende New Makers strijden met hun film om The New Amour Award, uitgereikt door The New Jury, een initiatief dat in 2021 is gestart. De winnende film wordt op zaterdag 14 augustus onthuld.

Filmvertoningen en tickets
Tussen torenhoge kunstobjecten verrijst een 7x4m filmscherm, tegen de skyline van het geliefde Rotterdam West. De film start na zonsondergang om 21:45 uur. De audio wordt afgespeeld via een koptelefoon, inbegrepen in het ticket.

Locatie en drankjes
De locatie, AVL Mundo aan de Keileweg 19 in Rotterdam, gaat om 20:30 open. Geniet van een drankje in de zon voordat de film begint.

Meer informatie en tickets