Gezocht: commissieleden Movies that Matter On Tour Leiden

Vrijwilligersgroep Movies that Matter On Tour Leiden is op zoek naar nieuwe commissieleden! 

Van oktober t/m mei toeren films die te zien waren op het Movies that Matter Festival langs zestien steden door heel Nederland, in Leiden doen we dit bij het Kijkhuis. Bij elke film wordt een verdiepingsprogramma georganiseerd, in de vorm van bijvoorbeeld een gesprek, quiz, muziek of een tentoonstelling. In Leiden worden de films vertoond met Engelse ondertiteling, tenzij de film al Engels gesproken is. Ook de eventuele nagesprekken worden in het Engels gehouden.

De vrijwilligersgroep zorgt voor een verdiepingsprogramma rondom de film, nodigt gasten uit en brengt de vertoning onder de aandacht zodat er zoveel mogelijk bezoekers komen. De voorzitter van de commissie is eindverantwoordelijk en onderhoudt het contact met Movies that Matter en het Kijkhuis. De bijeenkomsten worden in het Engels gehouden, tenzij er geen expat of internationale student deel uitmaakt van het team. Voor meer uitgebreide informatie over de werkwijze van de groep, verwijzen we je naar hun oproep.

Klinkt dit goed? Ben je geïnteresseerd in mensenrechten, heb je een passie voor film en vind je het leuk om culturele evenementen te organiseren? Stuur dan een korte motivatie naar Anna Puntman via a.puntman@moviesthatmatter.nl. Voor vragen kun je ook een mail sturen naar Anna. We zijn in het bijzonder op zoek naar vrijwilligers met een bi- of multiculturele achtergrond.

De vrijwilligersfunctie vraagt rond de 2-4 uur per week van je tijd, maar je krijgt er heel veel kennis, fijne mensen en een toevoeging aan je netwerk voor terug.