Movies that Matter heet filmhuis Gouda welkom als nieuw On Tour theater!

Ooit begonnen in een klaslokaal met een projector op tafel, viert Filmhuis Gouda dit jaar haar 45ste bestaan met inmiddels een prachtige filmzaal met laserlicht apparatuur. Met een uitgebreid jubileumseizoen presenteert het filmhuis zich daarom de aankomende maanden met feestelijke en bijzondere activiteiten. Op 12 november opent wethouder van Vugt dit feestseizoen. De dag erna kun je voor slechts 45 cent naar verschillende voorstellingen.

Wij zijn dan ook verheugd dat Filmhuis Gouda lid is geworden van de MtM On Tour familie! Het filmhuis zal maandelijks onze geselecteerde films of documentaires vertonen voor het filmpubliek in en rondom Gouda.

Het filmhuis is nog op zoek naar extra lokale vrijwilligers om een On Tour groep te vormen met geïnteresseerde filmkijkers en/of maatschappelijke betrokken mensen die de filmvertoningen aan willen vullen met een verdiepend programma – denk aan inleidingen, nagesprekken en speciale randprogrammering. Is dit misschien iets voor jou? Stuur dan een mail naar info@filmhuisgouda.nl of naar b.pol@moviesthatmatter.nl.