Festivalpas

Het Movies that Matter Festival vindt plaats van 24 maart t/m 1 april 2023. We verwelkomen pers en professionals uit de film- en mensenrechtensector. Lees onderstaande vereisten en richtlijnen zorgvuldig door voordat je een accreditatie aanvraagt middels het formulier.

De festivalpas (€ 75) geeft toegang tot:

  • Alle filmvertoningen in Filmhuis Den Haag, Theater aan het Spui en Pathé Buitenhof
  • Het volledige Industry programma

Festivalpashouders kunnen maximaal 1 ticket per film bestellen. Zij kunnen vanaf 9 maart tot en met 1 april kaarten bestellen.

Je kunt tot en met donderdag 23 maart een accreditatieverzoek indienen. Een aanvraag geeft geen garantie op accreditatie. Wij doen ons best jouw aanvraag binnen enkele werkdagen af te handelen. Als je accreditatieverzoek wordt gehonoreerd, ontvang je per e-mail de officiële accreditatietoekenning en tevens een betaalverzoek om de kosten van de pas (€ 75) te betalen.

Let op: je festivalpas wordt gekoppeld aan het e-mailadres dat je opgeeft in het onderstaande formulier. Indien je aanvraag geaccrediteerd wordt, kun je met dit e-mailadres inloggen om online tickets te bestellen.

Ga naar het accreditatieformulier

Voor vragen over de accreditaties neem je contact op met info@moviesthatmatter.nl. Voor vragen over het bestellen van tickets met een accreditatie neem je contact op met tickets@moviesthatmatter.nl.