Taskovski Dancefullness LAB

Dans je stress weg en geef je creativiteit een boost! Doe mee met het Taskovski Dancefullness LAB op maandag 27 maart van 20:00 tot 21:30 uur in Studio B.

Iedereen met een accreditatie is welkom – er hoeft geen ticket gereserveerd te worden. Je hoeft geen eerdere ervaring te hebben met dans, bewegingsmindfulness of bewuste leiderschapspraktijken. Trek gemakkelijke kleding aan en neem een flesje water mee.

Making impactful creative films, being successful, changing the world,  ALL of this starts with self care, mental health hygiene  and conscious filmmaking culture

– Irena Taskovski hoofd van #Docs Connect – Taskovski Dancefullness LAB

Tijdens de Dancefullness LAB-sessie ervaren deelnemers het volgende:

  • 5rhythms – dynamische bewegingsoefening – een oefening om in je lichaam te zijn – die creativiteit, verbinding en gemeenschap aanwakkert. Hoewel het een ogenschijnlijk eenvoudig proces is, faciliteert de 5Ritmes-oefening diepe en oneindige verkenningen, waarbij de danser voorbij zelfopgelegde beperkingen en isolement gaat, naar nieuwe diepten van creativiteit en verbinding.
  • Bewustwording door het lichaam oefeningen – onderzoeken hoe je verbinding maakt met jezelf, je collega’s, je werk, vind je het leuk om leiding te geven of geleid te worden, en het ondersteunen van je zelf en sociaal bewustzijn.
  • Het verkrijgen van hulpmiddelen voor stressverlichting, zelfzorg en creatief opladen voor uw dagelijks leven

Kom ontdekken waarom de filmindustrie bewuste dans zou moeten beoefenen?

Irena Taskovski

Irena Taskovski is medeoprichter en CEO van Taskovski Films, een van de leidende creatieve documentairebedrijven van de afgelopen 20 jaar. Irena is ook moeder, danseres en choreografe, gediplomeerd 5Rhythms® & Biodanza-docent en werkzaam als bewuste leiderschapscoach voor persoonlijke en professionele groei voor leden uit de filmindustrie en facilitator van mindfulness in motion-oefeningen genaamd Dancefullness. Ze is een gepassioneerde milieu-, vredes- en menselijke eenheidsactivist en een ambassadeur voor geestelijke gezondheid voor professionals in de filmindustrie. Irena is tutor bij het programma Take on Film & Impact.