Festivalpas

Het Movies that Matter Festival vindt plaats van 8 – 16 april 2022. Het Industry programma gaat al een dag eerder van start op 7 april en loopt tot en met 13 april 2022. We verwelkomen pers en professionals uit de film- en mensenrechtensector. Lees onderstaande vereisten en richtlijnen zorgvuldig door voordat je een accreditatie aanvraagt middels het formulier.

Wij bieden een offline festivalpas en een online festivalpas aan.

De offline festivalpas (€ 60) geeft toegang tot:

De online festivalpas (€ 60) geeft toegang tot:

  • Alle online filmvertoningen – Nederlands IP-adres vereist
  • De online Industry livestreams en Industry Library – let op: niet alle Industry programma’s zijn online terug te kijken

Om zowel het offline als online programma te bezoeken is het noodzakelijk om twee verschillende passen aan te vragen. Festivalpashouders kunnen maximaal 1 kaart per film bestellen. Zij kunnen van 24 maart april tot en met 16 april kaarten bestellen.

Een aanvraag geeft geen garantie op accreditatie. Je kunt je aanmelden tot en met maandag 4 april 23:59 CET. Wij doen ons best jouw aanvraag binnen enkele werkdagen af te handelen. Op uiterlijk vrijdag 8 april krijg je te horen of je accreditatieverzoek gehonoreerd is. Als je accreditatieverzoek wordt gehonoreerd, ontvang je per e-mail de officiële accreditatietoekenning en tevens een betaalverzoek om de kosten van de pas (€ 60) te betalen.

Let op: je festivalpas wordt gekoppeld aan het e-mailadres dat je opgeeft in het onderstaande formulier. Indien je aanvraag geaccrediteerd wordt, kun je met dit e-mailadres inloggen om online kaarten te bestellen en/of films te bekijken.

Accreditatieformulier

Accreditatie: Festivalpas MtMF22 | NL
Ik wil mij accrediteren voor een
Voer e-mailadres in
Bevestig e-mailadres
Maximale uploadgrootte: 25.17MB
Voeg een .jpg, .png, .gif of .mpg afbeelding toe voor de accreditatiepas.
Heb je vragen of opmerkingen? Laat het ons weten.

Voor vragen over de accreditaties neem je contact op met e.romeijn@moviesthatmatter.nl.