Industry-pas

Het Movies that Matter Festival vindt plaats van 8 – 16 april 2022. Het Industry programma gaat al een dag eerder van start op 7 april en loopt tot en met 13 april 2022. We verwelkomen professionals uit de film- en mensenrechtensector. Lees onderstaande vereisten en richtlijnen zorgvuldig door voordat je een accreditatie aanvraagt middels het formulier.

De Industrypas (€ 25) geeft toegang tot:

NB: Met de Industry-pas krijg je geen toegang tot filmvertoningen van het festivalprogramma. Industry-pashouders kunnen maximaal 1 kaart per programma bestellen. Zij kunnen van 24 maart april tot en met 13 april kaarten bestellen.

Een aanvraag geeft geen garantie op accreditatie. Je kunt je aanmelden tot en met maandag 4 april 23:59 CET. Wij doen ons best jouw aanvraag binnen enkele werkdagen af te handelen. Op uiterlijk vrijdag 8 april krijg je te horen of je accreditatieverzoek gehonoreerd is. Als je accreditatieverzoek wordt gehonoreerd, ontvang je per e-mail de officiële accreditatietoekenning en tevens een betaalverzoek om de kosten van de pas (€ 25) te betalen.

Let op: je Industry-pas wordt gekoppeld aan het e-mailadres dat je opgeeft in het onderstaande formulier. Indien je aanvraag geaccrediteerd wordt, kun je met dit e-mailadres inloggen om deel te nemen aan het Industry programma.

Accreditatieformulier

Accreditatie: Industry-pas MtMF22 | NL
Voer e-mailadres in
Bevestig e-mailadres
Maximale uploadgrootte: 25.17MB
Voeg een .jpg, .png, .gif of .mpg afbeelding toe voor de accreditatiepas.
Heb je vragen of opmerkingen? Laat het ons weten.

Voor vragen over de accreditaties neem je contact op met e.romeijn@moviesthatmatter.nl.