Industry-pas

Alleen op uitnodiging

Het Movies that Matter Festival vindt plaats van 16-25 april 2021. We verwelkomen professionals uit de film- en mensenrechtensector. Lees onderstaande vereisten en richtlijnen zorgvuldig door voordat je een accreditatie aanvraagt middels het formulier.

De Industry-pas geeft onbeperkt toegang tot het volledige Industry programma. Met de Industry-pas krijg je geen toegang tot filmvertoningen van het festivalprogramma. Er zijn geen kosten verbonden aan de Industry-pas.

Een aanvraag geeft geen garantie op accreditatie. Je kunt je aanmelden tot en met woensdag 14 april 23:59 CET. Wij doen ons best jouw aanvraag binnen enkele werkdagen af te handelen. Op uiterlijk vrijdag 16 april krijg je te horen of je accreditatieverzoek gehonoreerd is. Als je accreditatieverzoek wordt gehonoreerd, ontvang je per e-mail de officiële accreditatietoekenning.

De Industry-pas kan alleen op uitnodiging aangevraagd worden. Voor vragen kun je contact opnemen met e.romeijn@moviesthatmatter.nl.

Let op: je Industry-pas wordt gekoppeld aan het e-mailadres dat je opgeeft in het onderstaande formulier. Indien je aanvraag geaccrediteerd wordt, kun je met dit e-mailadres inloggen om deel te nemen aan het Industry programma.

Inschrijven is niet meer mogelijk.