Perspas

Het Movies that Matter Festival vindt plaats van 24 maart t/m 1 april 2023. We verwelkomen pers en professionals uit de film- en mensenrechtensector. Lees onderstaande vereisten en richtlijnen zorgvuldig door voordat je een accreditatie aanvraagt middels het formulier.

De perspas geeft toegang tot:

  • Alle filmvertoningen in Filmhuis Den Haag, Theater aan het Spui en Pathé Buitenhof
  • Het volledige Industry programma

Perspashouders kunnen maximaal 1 ticket per film bestellen. Zij kunnen vanaf 9 maart tot en met 1 april kaarten bestellen. Er zijn geen kosten verbonden aan de perspas.

Je kunt tot en met donderdag 23 maart een accreditatieverzoek indienen. Een aanvraag geeft geen garantie op accreditatie. Wij doen ons best jouw aanvraag binnen enkele werkdagen af te handelen. Als je accreditatieverzoek wordt gehonoreerd, ontvang je per e-mail de officiële accreditatietoekenning.

Let op: je perspas wordt gekoppeld aan het e-mailadres dat je opgeeft in het onderstaande formulier. Indien je aanvraag geaccrediteerd wordt, kun je met dit e-mailadres inloggen om tickets te bestellen en films te bekijken.

Ga naar het accreditatieformulier

Voor interviews en andere persverzoeken neem je contact op met Roos de Soete van persbureau Herrie via roos@herrie.com of 020-486 82 12

Voor vragen over de accreditaties neem je contact op met info@moviesthatmatter.nl. Voor vragen over het bestellen van tickets met een accreditatie neem je contact op met tickets@moviesthatmatter.nl.