Special

Best of #MtMF22

Bekijk drie festivalfavorieten plus verdiepingsprogramma’s tijdens de Best of #MtMF22 dag op zaterdag 16 april.

We trappen de dag af met The Territory, gevolgd door L’événement en sluiten af met onze openingsfilm Navalny. Een kaartje voor de Best of #MtMF22 dag kost €28,50 voor alle drie de films. Je kunt ook kiezen om losse kaartjes per film te kopen voor een regulier tarief via de onderstaande links per film.

Bestel een combi-ticket

The Territory

Alex Pritz

Het kleine en krimpende inheemse volk Uru-eu-wau-wau in het Amazonegebied wordt bedreigd door landpikkers. Ze kiezen de 18-jarige Bitaté als hun leider, en samen met activiste Neidinha is hij vastbesloten zich niet zomaar gewonnen te geven. Maar als Jair Bolsonaro president wordt, krijgen de vijandige krachten vrij spel.

L’événement

Audrey Diwan

In Frankrijk in de vroege jaren zestig wordt de veelbelovende literatuurstudent Anne zwanger. Ze is vastbesloten de baby niet te houden, maar abortus is illegaal en kan gevangenisstraf opleveren. Naarmate de tijd verstrijkt, gaat Anne steeds wanhopiger op zoek naar een uitweg.

Navalny

Daniel Roher

Na de mislukte moordaanslag op hem gaat de Russische oppositieleider Aleksej Navalny op zoek naar de daders. Het plaatst hem frontaal tegenover de hoogste regionen van de Russische staatsmacht.

Programma

10:30 - 12:15
The Territory + inleiding Pathé Buitenhof
12:15 - 12:45
Pauze
12:45 - 14:15
L'événement + Q&A Pathé Buitenhof
14:45 - 15:15
Pauze
15:15 - 17:05
Navalny Pathé Buitenhof