Special

Best of #MtMF23

Bekijk drie festivalfavorieten plus verdiepingsprogramma’s tijdens de Best of #MtMF23 dag op zaterdag 1 april.

We trappen de dag af met Little Richard: I Am Everything. Aansluitend volgt Kings of the World. Als derde film vertonen wij de winnaar van de publieksprijs, mogelijk gemaakt door ASN Bank.

Een kaartje voor de Best of #MtMF23 dag kost €30,00 voor alle drie de films. Je kunt ook kiezen om losse kaartjes per film te kopen voor een regulier tarief via de onderstaande links per film.

Bestel een combi-ticket

Little Richard: I Am Everything

Lisa Cortés

De oogverblindende documentaire Little Richard: I Am Everything van Lisa Cortés doet de witgekalkte canon van de Amerikaanse popmuziek ontploffen en werpt een verhelderend licht op de zwarte, queer oorsprong van de rock-’n-roll en stelt de oerknal van het genre vast: Richard Wayne Penniman.

The Kings of the World

Laura Mora

Vijf jongens uit de straten van Medellín ondernemen een wilde roadtrip. Gaan ze hun recht opeisen of jagen ze een illusie na? Afwisselend rauw en poëtisch, en fantastisch gespeeld door de niet-professionele acteurs. Met de adembenemende hooglanden van Colombia als het betoverende decor.

Publieksprijswinnaar

mogelijk gemaakt door ASN Bank

Als derde film vertonen wij de winnaar van de publieksprijs.

Tijdens het festival geven bezoekers na een filmvertoning via stemkaarten aan hoe zij de film beoordelen. De eindscore bepaalt welke filmmaker de Movies that Matter Publieksprijs in ontvangst mag nemen. Stemmen is mogelijk tot en met 31 maart en je stem is anoniem. Op de Best of #MtMF23-dag op zaterdag 1 april maken we bekend welke film de grote publieksfavoriet is en dus welke filmmaker de Publieksprijs ontvangt!

Programma

10:45 - 12:25
Little Richard: I Am Everything Theater aan het Spui - Grote Zaal
13:00 - 14:45
The Kings of the World Theater aan het Spui - Grote Zaal
15:30 - 17:30
Winnaar Audience Award Theater aan het Spui - Grote Zaal

Tickets

10:45 - 17:30
Bestel een combi-ticket