Special

EP-release The Game in PAARDCAFÉ

In samenwerking met het team van de documentaire Shadow Game presenteren wij op woensdag 13 april om 21:00 een gratis event in het PAARDCAFÉ rondom de release van de muziek-EP die hoort bij de film.

In 2021 ging deze indrukwekkende documentaire in wereldpremière tijdens het Movies that Matter festival. Het verhaal van de jongens uit de film is indrukwekkend en tegelijkertijd hoopvol. De film is wereldwijd vertoond en won als kers op de taart het Gouden Kalf voor beste lange documentaire in 2021.

Shadow Game is niet alleen een indrukwekkende documentaire over jongeren die vluchten naar een veilig EU. Het is een project met short docs, fotoverhalen, een game én muziek. Deze muziek vieren we op 13 april.

Componist Rui Reis Maia schreef de fantastische soundtrack bij de film en samen met rapper ReaZun (o.a. bekend van Kyteman’s Orchestra) schreven zij een vijftal hiphoptracks op basis van verhalen van de jongens uit de film. Deze tracks vormen de EP The Game.

Het wordt een avond met interviews over de totstandkoming van de EP, met aansluitend optredens van Stach, ReaZun en meer!

Lees meer

Programma

wo 13 april, 21:00
EP-Release The Game PAARDCAFÉ