vr 31 maart 2023

Cinetree Presents: Blue Jean

Op vrijdag 31 maart vertonen we in Filmhuis Den Haag het prachtige drama Blue Jean van Georgia Oakley in samenwerking met filmplatform Cinetree. Cinetree-founder & filmmaker Hanna Verboom voorziet de film van een persoonlijke inleiding.

Over Cinetree
Films met een goed verhaal zijn belangrijk. Ze entertainen, inspireren en kunnen zelfs activeren. Cinetree heeft als doel deze films te verzamelen en van context te voorzien. Elke week makenze samen met hun Cinetree-curators een selectie uit het enorme aanbod aan films. Deze filmliefhebbers zijn als makers, acteurs of experts actief in de filmwereld. Doordat elke film met zorg is geselecteerd, weet je zeker dat je iedere maand kan genieten van de mooiste films.

Cinetree is in 2014 door actrice en filmmaker Hanna Verboom opgezet met een sterk geloof in de kracht van goede films. Het aanbod is in de jaren uitgebreid met huurfilms, korte films en eigen producties onder de naam Cinetree Originals, die vaak als doel hebben om taboes te doorbreken rondom thema’s als mentale gezondheid en rouw.

Voertaal: Engels 

vr 31 mrt
20:00 - 21:57

Den Haag, Filmhuis Den Haag

met verdieping Cinetree