zo 24 maart 2024

Earth at Stake: I Am the River, the River Is Me

Na de vertoning van I Am the River, the River Is Me zal er een nagesprek zijn met activist Ned Tapa, René van Hell, directeur Inclusieve Groene Groei, en regisseur Petr Lom. Moderatie door Marieke Eyskoot.

Deze vertoning is in samenwerking met het ministerie van Buitenlandse Zaken.

René van Hell is sinds 2012 werkzaam bij het ministerie van Buitenlandse Zaken, eerst als directeur Internationaal Ondernemen en later als ambassadeur in Hongarije. Sinds 2021 is hij directeur Inclusieve Groene Groei, ambassadeur Duurzame Ontwikkeling en Arctisch Ambassadeur. Zijn directoraat coördineert het internationale klimaat- en energiebeleid en beheert een portefeuille van activiteiten van ontwikkelingsmaatschappijen.

Marieke Eyskoot is een duurzame lifestyle-expert, auteur, spreker en presentator. Ze heeft gewerkt als moderator voor Dutch Design Week, ASN Bank, Stichting DOEN, Fairtrade International, diverse ministeries, Netflix en vele anderen, en is een van de presentatoren van het Nederlandse televisieprogramma BinnensteBuiten. Haar moderne gids This is a Good Guide – for a Sustainable Lifestyle (een bestseller waarvan wereldwijd 50.000 exemplaren zijn verschenen) staat boordevol praktische en positieve tips over mode, beauty, eten, wonen en reizen, die goed doen leuk en bereikbaar maken.

Voertaal: Engels

Sprekers

Ned Tapa

activist

Rene van Hell

gast
Melody Lieftink

Marieke Eyskoot

moderator

Petr Lom

regisseur