vr 31 maart 2023

Politie voor Iedereen van de Nationale Politie: nagesprek met Sidney Mutueel en Lucien Kembel

Na de vertoning van White Balls On Walls zal moderator Bahram Sadeghi in gesprek gaan met Sidney Mutueel (Nationale Politie) en Lucien Kembel (LKCA). De film toont in alle openheid hoe het Stedelijk Museum werkt om een meer inclussieve organisatie te worden. Ook voor de politie is dit een zeer urgent thema. In het nagesprek gaan we in discussie over wat de politie kan leren van het Stedelijk en wat er nodig is om de politie een meer diverse organisatie te maken. Er zal ruimte zijn voor vragen uit het publiek. 

Deze vertoning is een samenwerking met Politie voor Iedereen van de Nationale Politie

Voertaal: Nederlands

Sprekers en moderator

Sidney Mutueel is Sectorhoofd/Commissaris van politie – afdeling VakMENSschap – Kennis & Kwaliteit – Directie Operatien Staf Korpsleiding. In de 33 jaar dat hij bij de politie werkt bekleedde hij functies van agent tot commissaris van de politie, zowel in binnen- als buitenland. Hij is geboren op Curaçao en zet zich binnen de Politie in voor een meer inclusieve en divers politiekorps. 
 
Lucien Kembel was de laatste jaren directeur van de Haagse theaters Diligentia en PePijn. Eerder werkte hij als directeur voor het Nationaal instituut Nederlands Slavernijverleden en erfenis (NiNSee). Vanaf 1 april is hij directeur van het Landelijk Kennisinstituut Cultuureducatie en Amateurkunst (LKCA). In die hoedanigheid zal hij zich ook inzetten voor de Code Diversiteit en Inclusie van de culturele sector. 

Bahram Sadeghi (1967, Iran) werkt als freelance regisseur en presentator. Daarnaast schrijft Sadeghi voor verschillende landelijke bladen en organiseert hij debatten. Sadeghi heeft geen hobby’s.

vr 31 mrt
14:30 - 16:35

Den Haag, Filmhuis Den Haag

met verdieping ism Nationale Politie

Sprekers

Bahram Sadeghi

moderator

Lucien Kembel

gast

Sidney Mutueel

gast