DECODED | Sex Matters

Various Directors

In samenwerking met CJP organiseren we een spraakmakende avond met film, theater, muziek en uiteraard bier en bitterballen als toetje! 

We starten de avond met een korte film, gevolgd door het theaterstuk SEXIETY. Theatergezelschap Gehring & Ketelaars duikt vol overgave in bestaande theorieën over seks en neemt het publiek mee in de zoektocht naar wat seksualiteit is én kan zijn. Speciaal voor Movies that Matter spelen ze de hoogtepunten uit hun voorstelling. SEXIETY werd tweede in de run voor de Seks&Mediaprijs 2017.

Vervolgens zie je de komische documentaire Ask the Sexpert  over de 93 jaar oude dokter Mahinder Watsa: dé man achter de super populaire column ‘Ask the Sexpert’ in de Indiase krant Mumbai Mirror. Watsa bespreekt daarin openhartig seksualiteit en de do’s en don’ts van het in India zeer beperkt besproken en door taboes omgeven thema seks.

Programma
21:00 uur --- Korte film Oppressed Majority
21:20 uur --- Scène uit Sexiety
21:30 uur --- Ask the Sexpert
23:00 uur --- Borrel en livemuziek

Deze avond kost € 10 met CJP-pas en € 12,50 zonder pas. (Let op: de CJP-prijs verschijnt pas als je bent ingelogd en je CJP-nummer hebt ingetoetst.)

DECODED brengt je het beste van film, theater en musea voor iedereen tot 30 jaar.

Onder de 30 en nog geen CJP? Koop een CJP-pas voor 17,50 per jaar en krijg het hele jaar korting op cultuur.

Credits

Regisseur
Various Directors
Land
Verschillende
Soort
Various
Duur
135 minuten
Thema's
various
Jaartal
2018