Take on Film & Impact: Pitching

Een selectie van documentaire filmprojecten over mensenrechten en/of sociale of milieukwesties die dringend aangepakt moeten worden, is geselecteerd om deel te nemen aan Take on Film & Impact. Lees meer over de geselecteerde projecten.

Na het bijwonen van coachingsessies onder leiding van ervaren impact producers en strategen om hun impactdoelen en strategieën voor hun films (verder) te ontwikkelen, pitchen de twaalf geselecteerde teams hun project en impactplan.

De tweede dag staat in het teken van de projecten die hun impactplan pitchen voor het panel. In de middag worden besloten rondetafelgesprekken en/of een-op-een meetings georganiseerd waar filmteams en ngo’s, fondsen en anderen elkaar ontmoeten en mogelijkheden voor samenwerking verkennen.

Movies that Matter: Take on Film & Impact wordt georganiseerd in samenwerking met Doc Society, FIFDH en The StoryBoard Collective.

Wij maken u erop attent dat dit programma wordt opgenomen. Als u dit programma bezoekt, kan het zijn dat u gefilmd wordt.