online versie
 
 
 
 
 
 
 
Movies that Matter Festival 2021: A La Calle
 

Over enkele dagen start het Movies that Matter Festival 2021! Van 16 t/m 25 april vertonen we online ruim vijftig films over mensenrechten met online naprogramma’s.

 

In de Activist-competitie vertonen we acht inspirerende documentaires over het werk van bijzondere activisten over de hele wereld. Ontmoet de activisten op ons festival, waar ze online in gesprek gaan met het publiek en deelnemen aan een impact- en netwerkprogramma.

 
  Bekijk de competitie  
 
 
 
 
 
 
 
A La Calle
 

A La Calle is een verhelderende documentaire over de Venezolaanse protesten van 2017 en de omstreden presidentsverkiezingen twee jaar later. Met een breed scala aan stemmen, van EHBO’ers en een kapper tot oppositieleiders en supporters van president Maduro. Een verhaal dat zich momenteel over de hele wereld afspeelt: autoritarisme versus democratie.

 
  Lees meer  
 
 
 
 
 
 
 
Over Lilian Tintori
 

Lilian Tintori werd wat ze nooit wilde worden: een mensenrechtenactivist. Ze had geen keuze toen haar man, politicus Leopoldo López, gevangen werd gezet. Nu zet ze haar werk voort in ballingschap in Spanje.

 
  Lees meer  
 
 
 
 
 
 
 
Steun activisten: deel hun werk
 

Wij sturen dit bericht omdat we denken dat A La Calle goed aansluit bij jullie werk en een interessante documentaire is om te delen met mensen die een band hebben met jullie organisatie.

 

We zouden het enorm op prijs stellen als jullie de informatie over deze activist en film verspreiden binnen jullie netwerk, in nieuwsbrieven en op sociale media. Wij vinden het belangrijk dat (deze) activisten meer aandacht krijgen voor hun werk.

 

Alvast bedankt en we hopen je te verwelkomen op ons festival! Voor vragen kan je mailen naar info@moviesthatmatter.nl.

 
 
 
 
Partners
 
Movies that Matter
 
moviesthatmatter.nl
 
       
 
 
Uitschrijven voor deze nieuwsbrief Design & code by Eagerly