online versie
 
 
 
 
 
 
 
Movies that Matter Festival 2021: A Thousand Cuts
 

Op vrijdag 16 april start het Movies that Matter Festival 2021! Van 16 t/m 25 april vertonen we online ruim vijftig films over mensenrechten met online verdiepingsprogramma’s.

 

In de Activist-competitie vertonen we acht inspirerende documentaires over het werk van bijzondere activisten over de hele wereld. Ontmoet de activisten op ons festival, waar ze online in gesprek gaan met het publiek en deelnemen aan een impact- en netwerkprogramma.

 
  Bekijk de competitie  
 
 
 
 
 
 
 
A Thousand Cuts
 

A Thousand Cuts is een portret van de onafhankelijke Filipijnse nieuwswebsite Rappler en zijn moedige oprichter, journalist Maria Ressa. En van de manier waarop de populistische regering van president Rodrigo Duterte een combinatie van stoere taal, leugens, onderdrukking en entertainment gebruikt om de waarheid tot zwijgen te brengen.

 
  Lees meer  
 
 
 
 
 
 
 
Over Maria Ressa
 

Maria Ressa en haar nieuwswebsite Rappler nemen het op tegen de Filipijnse president Rodrigo Duterte. Omdat ze de waarheid onthulde over Dutertes oorlog tegen drugs en zijn corruptie, dreigt voor Ressa nu gevangenisstraf.

 
  Lees meer  
 
 
 
 
 
 
 
Steun activisten: deel hun werk
 

Wij sturen dit bericht omdat we denken dat A Thousand Cuts goed aansluit bij jullie werk en een interessante documentaire is om te delen met mensen die een band hebben met jullie organisatie.

 

We zouden het enorm op prijs stellen als jullie de informatie over deze activist en film verspreiden binnen jullie netwerk, in nieuwsbrieven en op sociale media. Wij vinden het belangrijk dat (deze) activisten meer aandacht krijgen voor hun werk.

 

Alvast bedankt en we hopen je te verwelkomen op ons festival! Voor vragen kan je mailen naar info@moviesthatmatter.nl.

 
 
 
 
Partners
 
Movies that Matter
 
moviesthatmatter.nl
 
       
 
 
Uitschrijven voor deze nieuwsbrief Design & code by Eagerly