online versie
 
 
 
 
 
 
 
Movies that Matter Festival 2021: Nasrin
 

Op vrijdag 16 april start het Movies that Matter Festival 2021! Van 16 t/m 25 april vertonen we online ruim vijftig films over mensenrechten met online verdiepingsprogramma’s.

 

In de Activist-competitie vertonen we acht inspirerende documentaires over het werk van bijzondere activisten over de hele wereld. Ontmoet de activisten op ons festival, waar ze online in gesprek gaan met het publiek en deelnemen aan een impact- en netwerkprogramma.

 
  Bekijk de competitie  
 
 
 
 
 
 
 
Nasrin
 

Nasrin is een in het geheim gefilmd persoonlijk portret van Iraanse mensenrechtenadvocaat Nasrin Sotoudeh. Het feit dat ze momenteel gevangenzit omdat ze opkwam voor mensen- en vrouwenrechten, maakt deze documentaire des te urgenter. Een masterclass in moed en optimisme.

 
  Lees meer  
 
 
 
 
 
 
 
Over Nasrin Sotoudeh
 

Nasrin Sotoudeh is een indrukwekkend vastberaden mensenrechtenadvocaat. Haar optimisme en kalme vechtersmentaliteit dwingen grote bewondering af. Maar ze betaalt een enorme prijs voor haar moed: momenteel zit ze een gevangenisstraf uit van 38 jaar.

 
  Lees meer  
 
 
 
 
 
 
 
Steun activisten: deel hun werk
 

Wij sturen dit bericht omdat we denken dat Nasrin goed aansluit bij jullie werk en een interessante documentaire is om te delen met mensen die een band hebben met jullie organisatie.

 

We zouden het enorm op prijs stellen als jullie de informatie over deze activist en film verspreiden binnen jullie netwerk, in nieuwsbrieven en op sociale media. Wij vinden het belangrijk dat (deze) activisten meer aandacht krijgen voor hun werk.

 

Alvast bedankt en we hopen je te verwelkomen op ons festival! Voor vragen kan je mailen naar info@moviesthatmatter.nl.

 
 
 
 
Partners
 
Movies that Matter
 
moviesthatmatter.nl
 
       
 
 
Uitschrijven voor deze nieuwsbrief Design & code by Eagerly