online versie
 
 
 
 
 
 
 
Movies that Matter Festival 2021: Seyran Ates: Sex, Revolution and Islam
 

Op vrijdag 16 april start het Movies that Matter Festival 2021! Van 16 t/m 25 april vertonen we online ruim vijftig films over mensenrechten met online verdiepingsprogramma’s.

 

In de Activist-competitie vertonen we acht inspirerende documentaires over het werk van bijzondere activisten over de hele wereld. Ontmoet de activisten op ons festival, waar ze online in gesprek gaan met het publiek en deelnemen aan een impact- en netwerkprogramma.

 
  Bekijk de competitie  
 
 
 
 
 
 
 
Seyran Ates: Sex, Revolution and Islam
 

Seyran Ates: Sex, Revolution and Islam is een persoonlijk portret van Seyran Ateş, een moedige en inspirerende vrouw die werkt voor modernisering van de islam. Ze staat onder enorme druk en heeft permanent politiebeveiliging nodig, maar haar optimisme en liefde overwinnen vele obstakels. Haar belangrijkste boodschap: islam heeft een seksuele revolutie nodig.

 
  Lees meer  
 
 
 
 
 
 
 
Over Seyran Ateş
 

Ze is een biseksuele moslim, een feminist, een imam en een advocaat. Op haar persoonlijk missie voor modernisering van de islam, ontmoet Seyran Ateş veel tegenstand. Maar haar optimisme en liefde overwinnen vele obstakels.

 
  Lees meer  
 
 
 
 
 
 
 
Steun activisten: deel hun werk
 

Wij sturen dit bericht omdat we denken dat Seyran Ates: Sex, Revolution and Islam goed aansluit bij jullie werk en een interessante documentaire is om te delen met mensen die een band hebben met jullie organisatie.

 

We zouden het enorm op prijs stellen als jullie de informatie over deze activist en film verspreiden binnen jullie netwerk, in nieuwsbrieven en op sociale media. Wij vinden het belangrijk dat (deze) activisten meer aandacht krijgen voor hun werk.

 

Alvast bedankt en we hopen je te verwelkomen op ons festival! Voor vragen kan je mailen naar info@moviesthatmatter.nl.

 
 
 
 
Partners
 
Movies that Matter
 
moviesthatmatter.nl
 
       
 
 
Uitschrijven voor deze nieuwsbrief Design & code by Eagerly