online versie
 
 
 
 
 
 
 
MtMF21: viert queerness in al haar facetten
 

Op het Movies that Matter festival, dat van 16 t/m 25 april online plaatsvindt, staan mensenrechten centraal. Ook de LGBTQ+-gemeenschap heeft uiteraard een plaats. We vieren haar dit jaar in al haar facetten: wat je afkomst of leeftijd is en tot welk deel van de LGBTQ+-gemeenschap je jezelf rekent, iedereen verdient representatie.

 
  Ontdek het festival  
 
 
 
 
No Hard Feelings
 

De Iraans-Duitse Parvis voert een taakstraf uit bij een vluchtelingenopvang. Hij ontmoet een tweeling en wordt verliefd, maar uitzetting dreigt.

 
  Lees meer  
 
 
 
Petite Fille
 

Zevenjarig transgender meisje Sasha weet wie ze is, maar de schoolleiding accepteert haar niet. Haar ouders doen alles om dat te veranderen.

 
  Lees meer  
 
 
 
Forgotten Roads
 

Na de dood van haar man wordt Claudina verliefd op Elsa en besluit ze dat ze haar leven niet laat beperken door een conservatieve omgeving.

 
  Lees meer  
 
 
 
 
 
 
De Roze Revolutie
 

Op het Movies that Matter Festival gaan de eerste twee afleveringen van de nieuwe serie van Michiel van Erp in première. Hij praat met oudere en jongere LGBTQ+’ers over de geschiedenis van de LGBTQ-beweging in Nederland en de situatie nu. Ontroerende, kwetsbare en dappere gesprekken over zoektochten, (zelf)acceptatie en identiteit, en over de vraag hoe de verschillende generaties LGBTQ+’ers elkaar zien. Met prachtig en onthullend archiefmateriaal.   

 
  Lees meer  
 
 
 
 
 
 
 
Sharing = caring
 

We sturen deze aankondiging met enkele aanraders uit ons programma met het vriendelijke verzoek om het festival onder de aandacht te brengen van jouw volgers. Wil je graag meer informatie ontvangen of heb je interesse in het opzetten in een winactie? Neem dan contact met ons op via info@moviesthatmatter.nl.

 
  Mail ons  
 
 
 
Partners
 
Movies that Matter
 
moviesthatmatter.nl
 
       
 
 
Uitschrijven voor deze nieuwsbrief Design & code by Eagerly