online versie
 
 
 
 
 
 
 
MtMF22: Take On Afghanistan
 

Op het Movies that Matter Festival, dat van 8 t/m 16 april plaatsvindt, staan mensenrechten centraal. Dit jaar is het thema Changing Matters. Dit jaar hebben we een programma speciaal gericht op Afghaanse makers die ook als hoofdgasten aanwezig zijn op het festival.

 
  Bekijk het gehele programma  
 
 
 
 
The Forbidden Reel
 

Cinema houdt geschiedenis levend. Een klein groepje mensen heeft een deel van het filmarchief van de vernietiging door de taliban kunnen redden.

 
  Meer info  
 
 
 
A Journey Into Zero Space
 

Dawood Hilmandi vluchtte op 13-jarige leeftijd uit Afghanistan. Hij combineert autobiografische fictie en een experimenteel filmessay.

 
  Meer info  
 
 
 
Kabul, City in the Wind
 
Twee broertjes en een buschauffeur vormen het middelpunt van een hartverscheurend portret van het dagelijkse leven in Kabul.
 
  Meer info  
 
 
 
A Thousand Girls Like Me
 

A Thousand Girls Like Me vertelt een aangrijpend verhaal. Khatera Golzad zoekt gerechtigheid voor vrouwen die seksueel misbruikt zijn.

 
  Meer info  
 
 
 
 
 
 
Sharing = caring
 

We sturen deze aankondiging met enkele aanraders uit ons programma met het vriendelijke verzoek om het festival onder de aandacht te brengen van jouw volgers. Wil je graag meer informatie ontvangen of heb je interesse in het opzetten in een winactie? Neem dan contact met ons op via info@moviesthatmatter.nl.

 
  Mail ons  
 
 
 
 
Movies that Matter
 
moviesthatmatter.nl
 
       
 
 
Uitschrijven voor deze nieuwsbrief Design & code by Eagerly