online versie
 
 
 
 
 
 
 
Een Movies that Matter film bij jou in de buurt?
 

Beste docent/partner,

 

We mailen je omdat je met je school eerder bij een film van Movies that Matter bent geweest, of op een andere manier betrokken bent bij ons educatief programma, en we je graag informeren over ons huidige aanbod!

 

Bioscoopvertoningen door het hele land; aanbod 2023-2024
Het gehele schooljaar organiseren wij een film naar keuze mét verdiepingsprogramma in een bioscoop of filmhuis bij jou in de buurt. Ons aanbod voor dit schooljaar bestaat uit maar liefst negen films met uiteenlopende thema’s. Denk bijvoorbeeld aan een film als Shadow Game, die over migratie gaat, of de film I Don’t Wanna Dance over thema’s zoals identiteit, familie en jeugdzorg.

 

Op deze pagina vind je een volledig overzicht van ons bioscoopprogramma, met daarbij alle benodigde informatie voor docenten. 

 

CJP Alert
Het einde van het jaar nadert en dat betekent dat het CJP-tegoed voor 2023 bijna verloopt. Heb je nog tegoed over? Dan kun je dit opmaken door een bioscoopbezoek bij ons te boeken! Past een uitje naar de bioscoop niet meer in je planning voor 2023? Dan kun je het CJP-budget voor 2023 ook besteden aan een vertoning die pas in 2024 plaatsvindt. Zorg er dan voor dat je reservering uiterlijk 15 december 2023 binnen is.  

 

Heb je interesse? Vul dan ons aanmeldformulier in of mail naar educatie@moviesthatmatter.nl.

 
 
 
 
 
Movies that Matter
 
moviesthatmatter.nl/educatie
 
       
 
 
Uitschrijven voor deze nieuwsbrief Design & code by Eagerly