online versie
 
Nieuwsbrief Educatie,
juni 2023
 
 
 
 
 
 
Nieuwsbrief juni
 

De zomervakantie staat voor de deur! In deze nieuwsbrief kondigen we de eerste films aan voor het Movies that Matter Festival 2024 en lees je hoe je je vast kunt aanmelden. Verder stellen we onze nieuwe projectcoördinator aan je voor en horen we graag welke actuele thema’s jij volgend jaar in ons aanbod behandeld zou willen zien.

 
 
 
 
 
 
 
 
Reserveer alvast je plek
 

Het zijn de laatste loodjes van het schooljaar en we zijn al druk bezig met het selecteren van de nieuwe films voor het Movies that Matter Festival 2024.

 

Noteer de data alvast in je agenda en jaarplanning: het festival vindt volgend jaar plaats op 13 en 14 maart in Amsterdam en van 25 t/m 29 maart in Den Haag. Twee van de best beoordeelde films, White Berry en Emergency, zijn ook volgend jaar weer te bezoeken. Een andere film die de afgelopen jaren veel indruk heeft gemaakt is Shadow Game. We zullen aankomend jaar de opvolger The Mind Game vertonen.

 

Wil je vooraf zeker zijn van je plek? Reserveer dan door een e-mail te sturen naar educatie@moviesthatmatter.nl.  

 
  Meld je aan  
 
 
 
 
 
 
 
Even voorstellen
 

We hebben fantastisch nieuws om met jullie te delen. We verwelkomen Karlijn Limaheluw als onze nieuwe Projectcoördinator Educatie. Karlijn brengt veel ervaring in het onderwijs met zich mee, en heeft eerder aan vele projecten rondom mensenrechten gewerkt. Welkom, Karlijn! 

 

We willen ook graag van deze gelegenheid gebruikmaken om Philo Offermans, onze voormalige coördinator, hartelijk te bedanken voor haar toewijding. Onder Philo’s leiding hebben we opmerkelijke successen behaald en belangrijke mijlpalen bereikt. We zijn dankbaar voor haar inzet en wensen haar het allerbeste in de toekomst.

 
 
 
 
 
 
 
 
Co-creatie
 

De klimaatcrisis, vluchtelingenrechten en online privacy. Zomaar wat themas waar we met regelmaat een educatiefilm bij zoeken. We zijn benieuwd welke mensenrechten of maatschappelijke thema’s jij graag terug zou zien in het educatie-aanbod van Movies that Matter. Samen kunnen we leerlingen betrekken bij actuele vraagstukken en ze helpen een dieper begrip te ontwikkelen van de wereld waarin ze leven.

 

Help je ons mee? Deel jouw ideeën via de onderstaande button.

 
  Deel je idee  
 
 
 
 
De laatste educatie-updates ontvangen?

  Volg ons op LinkedIn  
 
 
 
Movies that Matter
 
moviesthatmatter.nl/educatie
 
       
 
 
Uitschrijven voor deze nieuwsbrief Design & code by Eagerly