online versie
 
Reminder afscheidsborrel Ali
Woensdag 28 juni 2023
 
 
 
 
 
 
Afscheidsborrel Ali
 

Beste vrienden en relaties,

 

Aanstaande woensdag 28 juni heffen we samen met jullie het glas op Ali tijdens haar afscheidsborrel. Je bent welkom vanaf 16.00 uur in de binnentuin van ons kantoor aan de Keizersgracht 177 in Amsterdam. Had je je nog niet aangemeld? Dan kun je dat nog steeds doen via deze link.

 

We willen je graag ook nog herinneren aan het volgende:

 

Persoonlijke kaart
Ali, vrouw van het geschreven woord, houdt enorm van kaarten en daarom willen we je vragen om aan haar een persoonlijke kaart te schrijven met een boodschap die we op locatie verzamelen en aan haar overhandigen, zodat ze dagelijks een kaart kan lezen tijdens haar sabbatical. Als je er de 28e niet bij kunt zijn, kun je de kaart ook per post sturen naar Movies that Matter, t.a.v.: Het Ministerie van Feest, Keizersgracht 177, 1016 DR Amsterdam.

 

Cadeau
Tot slot willen we Ali natuurlijk een mooi afscheidscadeau aanbieden. Wij hebben vernomen dat Ali al sinds ze bij Amnesty begonnen is op dezelfde fiets rijdt, die inmiddels wel aan vervanging toe is. Het lijkt ons een mooi symbolisch cadeau om aan bij te dragen, zodat Ali haar nieuwe avontuur tegemoet kan fietsen. Daarnaast houdt Ali enorm van salsa-dansen, maar komt ze er steeds niet meer aan toe. Een opfriscursus zou dus goed van pas komen.

 

Je kunt hiervoor een vrijwillige donatie doen, door via deze Tikkie-link een bedrag naar keuze over te maken. Wij zullen je naam dan ook toevoegen aan de kaart. Vermeld dan tijdens het betalen in het berichtvenster je voor- en achternaam. Je kunt je bijdrage ook overmaken naar rekeningnummer NL44INGB0007956429 t.n.v. E.A.C. Seleky, graag o.v.v. ‘Cadeau Ali en je voor- en achternaam’. Mocht je al een donatie hebben gedaan, dan kun je het bovenstaande bericht als overbodig beschouwen.

 

Namens het team en de Raad van Toezicht,

Hartelijke groet en tot woensdag!

 
  RSVP  
 
 
 
 
Movies that Matter
 
moviesthatmatter.nl
 
       
 
 
Uitschrijven voor deze nieuwsbrief Design & code by Eagerly