online versie
 
Nieuwsbrief maart
 
 
 
 
 
 
Film & the Green Deal
 

Op donderdag 22 april om 14:00 uur staat in deze paneldiscussie staat de vraag centraal: hoe kunnen filmmakers en producenten “groen” produceren? Welke financiële en creatieve middelen kunnen worden aangewend om milieuvriendelijk en verantwoord een film te draaien? Dit panel onderzoekt de hobbels op de weg en kijkt naar goede voorbeelden van producties die er al in zijn geslaagd.

 

In de context van de documentaire Journey to Utopia zal Lise Lense-Møller (de producent) deel uitmaken van een internationaal panel dat de kwesties rondom “green filmmaking” bespreekt. RSVP je gratis ticket online.

 
  RSVP & Info  
 
 
 
 
 
 
 
Medialab Camp Moria
 

Op zaterdag 24 april om 15:00 spreken Douglas Herman en Sonia Nandzik, oprichters van Re-FOCUS Medialab, over hun filmschool in kamp Moria.

 

Er wordt een korte film van Katja Riemann vertoond, evenals andere korte films gemaakt door filmstudenten die in kamp Moria wonen. De middag zal ook een gesprek bevatten tussen filmstudenten van kamp Moria, nieuwkomers in Nederland werkzaam in de filmindustrie en Dennis Overeem (Buddy Film Foundation).

 
  RSVP & Info  
 
 
 
 
 
 
 
Dagelijks programma
 

Op het Movies that Matter Festival vind je een groot aanbod van premières, verdiepingsprogramma’s en veel meer. Houd onze agenda in de gaten voor een dagelijks overzicht van live vertoningen en on demand aanbod.

 
  Agenda  
 
 
 
Partners
 
Movies that Matter
 
moviesthatmatter.nl
 
       
 
 
Uitschrijven voor deze nieuwsbrief Design & code by Eagerly