online versie
 
Uitnodiging afscheidsborrel Ali
 
 
 
 
 
 
Uitnodiging afscheidsborrel Ali
 

Beste vrienden en relaties,

 

Je hebt het ongetwijfeld al gehoord of gelezen: na vijftien jaar verlaat Ali Movies that Matter. Ze zal door ons allen enorm worden gemist , al twijfelen we er niet aan dat we haar op het festival als zeer gewaardeerde bezoeker nog jaren zullen treffen.

 

Uiteraard laten we Ali niet met stille trom vertrekken en zijn de voorbereidingen voor haar afscheid in volle gang. Graag nodigen wij jou daar graag bij uit op woensdag 28 juni a.s., vanaf 16.00 uur in de binnentuin van ons kantoor aan de Keizersgracht 177 in Amsterdam. Laat ons uiterlijk 19 juni a.s. weten of je hierbij kunt zijn via deze link.

 

Ali, vrouw van het geschreven woord, houdt enorm van kaarten en daarom willen we je vragen om aan haar een persoonlijke kaart te schrijven met een boodschap die we op locatie verzamelen en aan haar overhandigen, zodat ze dagelijks een kaart kan lezen tijdens haar sabbatical. Mocht je niet kunnen op de 28ekan je de kaart ook per post versturen naar Movies that Matter, t.a.v. Het Ministerie van Feest, Keizersgracht 177, 1016 DR Amsterdam.

 

Tot slot willen we Ali natuurlijk een mooi afscheidscadeau aanbieden. Wij hebben vernomen dat Ali al sinds ze bij Amnesty begonnen is op dezelfde fiets rijdt, die inmiddels wel aan vervanging toe is. Lijkt ons een mooi symbolisch cadeau om aan bij te dragen, zodat Ali haar nieuwe avontuur tegemoet kan fietsen. Daarnaast houdt Ali enorm van salsadansen, maar komt er steeds niet meer aan toe. Een opfriscursus zou dus goed van pas komen.

 

Je kunt hiervoor een vrijwillige donatie doen, door via deze Tikkie-link een bedrag naar keuze over te maken. Wij zullen je naam dan ook toevoegen aan de kaart. Vermeld dan tijdens het betalen in het berichtvenster je voor- en achternaam. Je kunt je bijdrage ook overmaken naar rekeningnummer NL44INGB0007956429 t.n.v. E.A.C. Seleky, graag o.v.v. ‘Cadeau Ali en je voor- en achternaam’.

 

Namens het team en de Raad van Toezicht hoop ik op 28 juni samen met jou het glas te kunnen heffen op Ali.

 

Hartelijke groet,

 

Lilian Gonçalves-Ho Kang You

 
  RSVP  
 
 
 
 
Movies that Matter
 
moviesthatmatter.nl
 
       
 
 
Uitschrijven voor deze nieuwsbrief Design & code by Eagerly