online versie
 
Uitnodiging Movies that Matter Festival 2022
De Missie van de Nieuwe Maker
 
 
 
 
 
 
Uitnodiging - De Missie van de Nieuwe Maker
 

Voor studenten en filmmakers aan het begin van hun carrière presenteren we De Missie van de Nieuwe Maker. Een inspirerend middagvullend programma waarbij we je op weg helpen naar het maken en financieren van jouw film.

 

Hoe vind je als maker de weg naar fondsen, omroepen en financiers? Welke mogelijkheden zijn er om je droom film het daglicht te laten zien? Hoe kies je je onderwerp en welke strategieën zijn er te bedenken om je film grote impact te laten hebben? Hoe vertel je een authentiek verhaal waarbij je trouw blijft aan jouw eigen unieke stem?

 

Een line-up van ervaren professionals uit diverse hoeken van de industrie staat klaar om hun tips te delen en jouw brandende vragen te beantwoorden.

 

Ook worden twee korte films vertoond tijdens het programma: een preview van de Teledoc Campus-documentaire Ongepland van Janetta Ubbels en de korte fictie film Donna van Sonia Commandeur. De makers gaan in gesprek zowel over het onderwerp van hun film als het maakproces.

 

Kortom, de springplank naar de professionele wereld!

 

Met o.a.: vertegenwoordigers van CoBO, Nederlands Filmfonds, Buddy Film Foundation, New Producers Academy
Moderator
: Claire van Daal, programmeur Nederlands Film Festival
Voertaal: Nederlands
Tickets: Gratis toegankelijk, registratie verplicht

 

Dit programma wordt georganiseerd in samenwerking met CoBO.

 
  Meer informatie en tickets  
 
 
 
 
Accreditaties
 

We verwelkomen pers en professionals uit de film- en mensenrechtensector om het festival zowel online als ter plaatse bij te wonen.

 
  Meld je aan  
 
 
 
Industry Programma
 

De Missie van de Nieuwe maker maakt deel uit van het Industry programma van Movies that Matter. Het Industry programma loopt van 7 t/m 13 april en bevat een line-up van workshops, paneldiscussies, pitches en masterclasses over film en mensenrechten.

 
  Bekijk het programma  
 
 
 
 
 
 
Movies that Matter Festival
 

Voel de wereld veranderen op het Movies that Matter Festival 2022. Vooruit, achteruit en in richtingen die we nog nauwelijks bevatten. Bekijk ruim tachtig prachtige, spannende en aangrijpende documentaires en speelfilms van over de hele wereld. Beleef inspirerende debatten, Q&A’s en educatieve programma’s. Ontmoet regisseurs, activisten, denkers en deskundigen. Van 8 t/m 16 april in Den Haag, op acht satellietlocaties en online: hét internationale filmfestival over mensenrechten.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Het Movies that Matter Festival 2022 wordt mogelijk gemaakt door hoofdpartner Nationale Postcode Loterij en partners als Amnesty International, ASN Foundation, BNNVARA, Creative Europe Media, Gemeente Den Haag, Fonds 1818, Fonds 21, Ministerie van Buitenlandse Zaken, Nederlands Filmfonds, Oak Foundation, dagblad Trouw, vfonds, VEVAM en VSBfonds.

 
 
 
 
 
Movies that Matter
 
moviesthatmatter.nl
 
       
 
 
Uitschrijven voor deze nieuwsbrief Design & code by Eagerly