Publieksonderzoek Movies that Matter Festival 2023

Beste Festivalbezoeker,

De festival-editie van het Movies that Matter Festival van het jaar 2023 is voorbij! We hopen dat je genoten hebt van de films, talks en meer, en dat je samen met anderen film hebt gevierd. We zijn benieuwd hoe je MtMF 2023 hebt ervaren. Jouw feedback wordt gebruikt om ons volgende festival nog beter te maken. Deelname aan ons publieksonderzoek duurt maximaal 10 minuten. Jouw individuele antwoorden worden niet met derden gedeeld, en worden anoniem en met zorg behandeld. Door het invullen van deze vragenlijst geef je MtMF toestemming om je verstrekte gegevens te gebruiken voor het verbeteren van het evenement. Wanneer je je mailadres met ons deelt, maak je ook kans op leuke prijzen, waaronder één maand lidmaatschap van CineMember en unieke festivalmerchandise!

Hartelijk dank voor het met ons delen van je mening en we hopen je volgend jaar weer te zien, namens het gehele Movies that Matter Festival team!

Publieksonderzoek MtMF23

Welkom!

Als je eerder op het MtMF bent geweest, heb je een van deze edities bijgewoond tijdens de COVID-19-pandemie? Als je niet eerder op het MtMF bent geweest, vul dan ‘niet van toepassing’ in.

Persoonlijke interesse

Wij zijn benieuwd naar de reden achter jouw bezoek aan het festival. In welke van de onderstaande onderwerpen was je voorafgaand aan het festival geïnteresseerd?
Wanneer vind je een film over mensenrechten (vooral) interessant?

Ervaring voor aanvang MtMF23

Hoe heb je over deze festivaleditie gehoord? Vink alle antwoorden aan die van toepassing zijn.
Hoe heb jij je filmprogramma voorafgaand aan het festival samengesteld? Meerdere antwoorden zijn mogelijk.
Hoe vond je het om je op een film of event op moviesthatmatter.nl te oriënteren?
Hoe vond je het om tickets te kopen op moviesthatmatter.nl?
Een ticket voor een bioscoopvertoning kost tijdens MtMF 2023 €12,50 (zonder korting). Wat vind je van deze prijs?

Festivalprogramma

Op MtMF 2023 kon je verschillende (film-)programma’s volgen. Elk van deze programma’s heeft een eigen kader en een eigen selectie films en verdiepingsprogramma. Welke van de volgende MtMF 2023-programma’s ken je? Meerdere antwoorden zijn mogelijk.

Toegankelijkheid

MtMF wil de toegankelijkheid van de festivallocaties en de websitecontent van moviesthatmatter.nl verbeteren voor bezoekers met een beperking. Dat zijn bijvoorbeeld: visuele beperkingen, auditieve beperkingen, mobiliteitsbeperkingen, cognitieve beperkingen, (geestelijke) gezondheidsproblemen, ongeziene handicaps, etc. Heb jij een handicap of beperking?
Indien je een audiovisuele beperking hebt, hoe toegankelijk was de content op moviesthatmatter.nl voor jou?
Is er voldoende informatie op moviesthatmatter.nl over de toegankelijkheid van ons festival?
Heb je gebruik gemaakt van de apps Earcatch (audiodescriptie blinden/slechtzienden) en-/of Subcatch (ondertiteling doven/slechthorenden)?
Indien je gebruik hebt gemaakt van de app Earcatch, hoe beoordeel je deze ervaring?
Indien je gebruik hebt gemaakt van de app Subcatch, hoe beoordeel je deze ervaring?
Hoe toegankelijk waren de locaties die je hebt bezocht tijdens het festival?

Beoordeling festival

Hoe tevreden was je over de films en programma’s die waren geselecteerd voor het festival?
In hoeverre dragen, naar jouw mening, de voor- en nabesprekingen van de films bij aan het festival?
Hoe beschrijf jij het filmfestival door gebruik te maken van de onderstaande woorden? Meerdere antwoorden mogelijk.
Welke impact heeft het festival op jouw dagelijks leven gehad? Meerdere antwoorden mogelijk.
Overweeg jij het festival volgend jaar weer te bezoeken?

Stichting Movies that Matter

Wist je dat de stichting Movies that Matter meer doet dan alleen het organiseren van het jaarlijkse filmfestival?
MtM beschouwt film als een essentieel onderdeel van de persoonlijke en culturele ontwikkeling van jongeren. Wist je dat MtMF een jaarrond educatieprogramma heeft?
Naast het educatieprogramma organiseert MtM ook jaarrond filmvertoningen in Nederlandse steden en in samenwerking met partners. Wat weet jij hiervan?
Waar heb jij Movies that Matter nog meer gezien?

Bezoekersprofiel

MtMF zet zich in voor diversiteit en inclusiviteit, iets wat al sinds de oprichting van het festival in ons DNA zit. Om meer te weten te komen over de diversiteit van het festival willen we je graag nog een paar persoonlijke vragen stellen. Bent je bereid om deze voor ons te beantwoorden? Opmerking: Jouw individuele antwoorden worden niet met derden gedeeld, en worden anoniem en met zorg behandeld. Indien je niet bereid bent de vragen te beantwoorden kunt u de optie ‘ik wil deze vraag liever niet beantwoorden’ selecteren.
Hoe kijk je doorgaans films? Meerdere opties mogelijk.
Hoe houd jij jezelf doorgaans op de hoogte van het huidige filmaanbod? Meerdere antwoorden mogelijk.
Welke media bekijk of lees jij met regelmaat? Selecteer maximaal drie opties die je het meest bekijkt of leest.
Welke 2 sociale media gebruik je het meest?
Met welk geslacht identificeer jij je?
Binnen welke leeftijdscategorie val jij?
Wat is jouw hoogst genoten onderwijs binnen deze lijst?
In welke sector ben jij werkzaam?
Hoe ben je naar de evenementenlocaties van MtMF 2023 gereisd? Meerdere antwoorden mogelijk.

Bedankt!

Hartelijk dank voor je medewerking aan dit onderzoek. Door je e-mailadres achter te laten, maak je kans op mooie prijzen, zoals een maand gratis lidmaatschap op Cinemember (50x) en festivalmerchandise (tote bags, shirts, pins). Wij nemen binnen aan maand na het festival contact op met de winnaars. Wil je hier kans op maken?
Wil jij op de hoogte worden gehouden over Movies that Matter via onze nieuwsbrief? Daarin geven we bijvoorbeeld informatie over het aankomende festival in 2024, filmevenementen door het jaar heen, films die te zien zijn op moviesthatmatter.nl of andere updates. We gebruiken deze gegevens uitsluitend om jou de nieuwsbrief te sturen en je kunt je op elk moment hiervoor afmelden.
Nogmaals dank voor het invullen van deze vragenlijst en daarmee jouw bijdrage aan de kwaliteit van ons festival. Wij zien jou graag bij de volgende editie van ons festival en bij een van onze jaarronde evenementen en vertoningen. Bekijk onze website voor meer informatie over onze organisatie: https://moviesthatmatter.nl/.