online versie
 
Save the Date
Movies that Matter Educatiefestival 2025
 
 
 
 
 
 
Save the Date: Movies that Matter Festival 2025
 

Beste docent, 

 

Je welverdiende zomervakantie staat al bijna voor de deur. Wij gaan deze zomer aan de slag om de mooiste nieuwe educatiefilms voor jou en je leerlingen te selecteren voor het Movies that Matter Festival 2025! We kijken ernaar uit om je tijdens het festival weer te mogen ontvangen. Zet je de data vast in je agenda en schoolplanning?  

  • Woensdag 19 en donderdag 20 maart 2025
    Amsterdam, EYE Filmmuseum
  • Maandag 24 maart tot en met donderdag 27 maart 2025
    Den Haag, locatie volgt

 

Film & verdieping
Tijdens het festival organiseren we bioscoopvertoningen met verdiepingsprogramma in de zaal. Daarnaast ontvang je van ons een kant-en-klare (online) les waarmee je het bezoek voor- en nabespreekt in de klas. Het volledige filmprogramma vind je vanaf september onze festivalpagina.  

 

Aanmelden
Vanaf september kun je een festivalvertoning boeken via onze festivalpagina. Via de nieuwsbrief ontvang je een melding wanneer het programma en het aanmeldformulier online staan. Heb je voor september nog vragen voor ons? Stuur dan een mail naar educatie@moviesthatmatter.nl. 

 

Vertoningen op het Movies that Matter Festival zijn ook te betalen met het CJP-tegoed. Dit geldt voor zowel vo als mbo. 

 

Voor nu, alvast een fijne vakantie gewenst. En hopelijk tot ziens op het festival! 

 
 
 
 
 
 
 
 
Deel je mening met ons
 

Ben je eerder naar ons festival geweest? We willen graag weten wat docenten motiveert om met hun klas deel te nemen, zodat we ons programma nog beter kunnen maken. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld die ongeveer 10 minuten duurt. Jouw deelname zou ons enorm helpen!

 
  Doe mee aan de survey  
 
 
 
 
 

Benieuwd naar hoe een filmprogramma tijdens het festival eruitziet? De korte aftermovie van het afgelopen festival geeft je een korte impressie!

 
  Bekijk de video  
 
 
 
Movies that Matter
 
moviesthatmatter.nl/educatie
 
       
 
 
Uitschrijven voor deze nieuwsbrief Design & code by Eagerly