online versie
 
dit is een template
 
 
 
 
 
 
Bioscoopvertoningen Amsterdam en Den Haag in september
 

De educatievertoningen die plaats zouden vinden tijdens MtMF21 in april zijn verplaatst naar woensdag 15 en donderdag 16 september 2021 in Eye Filmmuseum in Amsterdam, en dinsdag 28 tot en met donderdag 30 september in Pathé Buitenhof, Den Haag.

 

We hebben weer een prachtig programma voor het voortgezet onderwijs en het mbo. Je boekt een filmvertoning met verdiepingsprogramma door een mail te sturen naar educatie@moviesthatmatter.nl. Een aantal vertoningen is al volgeboekt, wacht daarom niet te lang!

 

Woon je niet in de buurt van Den Haag of Amsterdam? Dan komen we naar je toe. Je leest meer op onze website.

 
  Programma  
 
 
 
 
 
 
 
Zet filmeducatie op de kaart en win een gratis online vertoning
 

Filmeducatie verdient een structurelere plek in het onderwijs. Daarom investeert het ministerie van OCW in een betere toegankelijkheid tot films, lessen, en cursussen om dat te bewerkstelligen. In elke regio is daarom een filmhub opgericht. Zij zijn benieuwd naar jouw ambities en wensen op het gebied van filmeducatie voor jouw school.

 

Vul voor 1 juni de online vragenlijst in en maak kans op een gratis online vertoning naar keuze: Les Misérables of Watani My Homeland. Bovendien krijg je gratis toegang tot de Eye Film Player.

 
  Vragenlijst  
 
 
 
 
 
 
 
Film in de klas; de thuiseditie
 

Op zoek naar inspiratie voor een film in de (online) klas? Ruim 60.000 leerlingen hebben vanaf januari al gebruik gemaakt van onze LessonUps. De Lessonups met de korte films An Occurrence at Arverne en Pizza Verdi werden het vaakst doorlopen.

 

Neem eens een kijkje in onze Film in de klas; de thuiseditie. Hier hebben we de beste filmtips met online lesmaterialen voor alle (thuis)docenten geselecteerd.

 
  Film in de klas; de thuiseditie  
 
 
 
 
 
 
 
Filmleraar van het Jaar 2021
 

Als lid van het Netwerk Filmeducatie zijn wij initiatiefnemer van de leukste verkiezing van 2021: Filmleraar van het Jaar. Een filmleraar is een meester, juf of docent die leerlingen kritisch leert kijken naar wat ze zien en hen bewust beeldverhalen leert maken. Ben jij of ken jij een filmleraar die deze titel absoluut verdient? Geef jezelf of je collega op via onderstaande button. Twijfel je nog? Doe de sneltest.

 
  Doe mee  
 
 
 
 
Movies that Matter
 
moviesthatmatter.nl/educatie
 
       
 
 
Uitschrijven voor deze nieuwsbrief Design & code by Eagerly