Cineville

Cineville is geldig voor alle offline vertoningen in Filmhuis Den Haag, op de satellietlocaties (m.u.v. Pathé Leeuwarden) en voor een select aantal films in Pathé Buitenhof. Cineville is niet geldig voor het online programma. Let op: de Cineville-bedankactie is niet geldig op het Movies that Matter Festival.

Tickets bestellen

Cineville-pashouders kunnen vanaf 24 maart tickets bestellen op onze website. Kies tijdens het bestelproces de kaartsoort ‘MtMF Cineville kaart (€ 0,00)’.

In de festivalperiode van vrijdag 8 april t/m zaterdag 16 april zijn tickets ook via onze festivalkassa’s in Pathé Buitenhof en Filmhuis Den Haag te koop. De festivalkassa’s openen elke dag een halfuur voor de start van de eerste vertoning. Houd er rekening mee dat het druk kan zijn aan de kassa op locatie en kom op tijd. Reserveren met je Cinevillepas kan tot maximaal 10 reserveringen.

Tickets valideren

Heb je online een ticket besteld? Dan moet je deze voorafgaand aan je vertoning valideren aan de kassa. Dit kan vanaf 240 minuten voor de start van jouw vertoning, mits de festivalkassa van de locatie al open is. De festivalkassa opent een half uur voor de start van de eerste vertoning van de dag op de locatie. Je moet jouw ticket uiterlijk 20 minuten voor de start van de vertoning valideren aan de kassa, anders komt deze te vervallen.

De selectie van films die je kan bezoeken in Pathé Buitenhof:
Satellietlocaties waar Cineville geldig is: