Steun Movies that Matter

Movies that Matter opent de ogen voor mensenrechten door film. Ontroerende speelfilms en onthullende documentaires die ons een spiegel voorhouden. Films die ons in gesprek brengen over de belangrijke onderwerpen van deze tijd. Wij vertonen deze films onder meer op scholen, op het jaarlijkse festival in Den Haag en in filmtheaters door het hele land. Bovendien ondersteunen wij mensenrechtenactivisten met filmvertoningen in het buitenland.

Wil je bijdragen aan ons werk? Geweldig. Als stichting zijn we grotendeels afhankelijk van subsidies en donaties. Elke gift is dus van harte welkom!

Doe direct een eenmalige donatie via de onderstaande knop

 

Steun nu

Word vaste donateur 

Middels een automatische incasso kun je ons steunen met een vast bedrag naar keuze. Vul hiervoor onderstaand formulier in en stuur deze op per post of per mail naar ons toe. 

Steun regelmatig

Schenk met belastingvoordeel 

Je kunt je donaties aan Movies that Matter 100% fiscaal aftrekbaar maken door ze voor minimaal vijf jaar vast te leggen in een overeenkomst. De Belastingdienst betaalt dan tot maximaal de helft mee aan je donatie. Bereken jouw voordeel via de ANBI calculator (we zijn niet aangemerkt als culturele ANBI). Vul vervolgens onderstaand formulier in en stuur deze per post of per mail naar ons toe.  

Steun jaarlijks

Fondsbijdragen, subsidies en grote giften  

Fondsbijdragen, subsidies en grote giften, zijn voor ons werk van groot belang. Dit kan door het doen van een eenmalige schenking maar ook door structureel te doneren. Diverse gerenommeerde fondsen en partners gingen je al voor.  

Het is bijvoorbeeld mogelijk aan een specifiek programma te schenken (bijvoorbeeld ons educatieprogramma of ons internationale werk). Je kunt er ook voor kiezen om de keuze aan Movies that Matter over te laten. We houden je uiteraard op de hoogte van de besteding van je gift en je ontvangt vrijkaarten voor ons jaarlijkse filmfestival. 

Benieuwd naar de mogelijkheden en wil je hierover eens van gedachten wisselen? Neem dan contact op met Ali Remmelts, zakelijk directeur: 06-15635948, a.remmelts@moviesthatmatter.nl 

ANBI en kerngegevens 

Stichting Movies that Matter is door de Belastingdienst aangemerkt als ANBI-instelling. Jouw gift is onder voorwaarden aftrekbaar. 

Als ANBI voldoen wij ook aan de plicht jaarlijks financiële verantwoording af te leggen via een standaardformulier. De meest recente gegevens vind je bij de jaarverslagen.

BTW nr.: NL815457492B01
IBAN: NL82 RABO 0114 9427 06
KvK nr.: 34244064
RSIN nr.: 815457492 

Onze jaarverslagen vind je hier. 

Met jouw steun maak je meer mogelijk!
Wij danken je hartelijk voor jouw bijdrage.