Steun Movies that Matter

Movies that Matter opent ogen voor mensenrechten door film. Ontroerende speelfilms en onthullende documentaires die ons een spiegel voorhouden. Films die ons in gesprek brengen over hoe we vrede kunnen bevorderen en onrecht kunnen bestrijden. Wij vertonen deze films onder meer op scholen, op het jaarlijkse festival in Den Haag en in On Tour in filmtheaters door het hele land. Bovendien ondersteunen wij human rights film vertoningen in het binnen- en buitenland.

Deze en andere projecten van Movies that Matter kunnen niet gerealiseerd worden zonder bijdragen van fondsen en partners. En ook jij kunt Movies that Matter helpen:

Met een periodieke gift kun je Movies that Matter op jaarbasis voor minstens vijf jaar steunen, wat een groot belastingvoordeel geeft. Vul hiervoor onderstaand formulier in.

Steun jaarlijks

Of machtig Movies that Matter periodiek met een vast bedrag. Middels een automatische incasso kun je ons per maand/kwartaal/jaar steunen met een vast bedrag naar keuze. Vul hiervoor onderstaand formulier in.

Steun regelmatig

Wil je direct online een bijdrage overmaken? Via www.geef.nl kun je ons direct met een bedrag naar keuze steunen.

Steun nu

 

Met jouw steun maak je meer mogelijk!
Wij danken je hartelijk voor jouw bijdrage.

 

Stichting Movies that Matter is door de Belastingdienst aangemerkt als ANBI-instelling. Jouw gift is onder voorwaarden aftrekbaar.
Als ANBI voldoen wij ook aan de plicht jaarlijks financiële verantwoording af te leggen via een standaard formulier. De meest recente gegevens vind je hier.

BTW nr.: NL815457492B01
IBAN: NL82RABO0114942706
KvK nr.: 34244064
RSIN nr.: 815457492