On Tour

Met Movies that Matter On Tour brengen we de favoriete films van ons festival naar filmtheaters door heel Nederland. Tussen oktober en mei presenteren we elke maand één spraakmakende film met een inleiding of verdiepingsprogramma.

Helaas zijn alle filmtheaters op dit moment nog gesloten. We hopen in februari het huidige On Tour seizoen voor te zetten met de uitgestelde vertoningen van Colombia in My Arms, die oorspronkelijk voor januari gepland waren.

Februari: Colombia in My Arms

Februari: Colombia in My Arms

*Uitgesteld naar februari. Visueel sterke documentaire over Colombia na de vredesovereenkomst tussen de regering en de FARC-guerrilla’s. Overleeft de fragiele vrede het wantrouwen en de rancune opgebouwd door decennia van oorlog? Met verkiezingen in aantocht, hopen sommige politici te profiteren van het nog verder opstoken van de spanningen.

Maart: The Dilemma of Desire

Maart: The Dilemma of Desire

*Uitgesteld naar maart. De clitoris is het enige lichaamsdeel uitsluitend bedoeld voor genot. Maar ondanks die eenduidige functie hebben veel mensen geen idee hoe ze werkt of eruit ziet. The Dilemma of Desire verandert dat voor eens en altijd. Een warm en fascinerend pleidooi voor seksuele vrijheid en kennis.

Eerdere On Tour seizoenen

Eerdere On Tour seizoenen

Bekijk hier een overzicht van alle films die eerder in On Tour gedraaid hebben.