On Tour

Met Movies that Matter On Tour brengen we de favoriete films van ons festival naar zeventien filmtheaters door heel Nederland. Tussen oktober en mei zie je elke maand één spraakmakende film met een inleiding of verdiepingsprogramma.

November: Total Trust

November: Total Trust

Total Trust werpt een indringende blik op digitale controle in China, waar een ongekende mate van staatstoezicht heerst door middel van vertrouwen, angst, gehoorzaamheid en verzet. Het onderzoekt de veranderingen in sociaal gedrag als gevolg van een alziende maatschappij en vindt zijn blijvende kracht in de mensen die vechten tegen het misbruik van de staatsmacht.

December: Freda

December: Freda

Krachtig, dynamisch drama over de jonge Haïtiaanse Freda. Ze wil een vredig en vervullend leven, maar in haar gewelddadige en corrupte land is dat niet gemakkelijk. Haar geliefde Yeshua wil dat ze bij hem komt wonen in het buitenland. Maar moet ze niet vechten voor haar familie en haar land?

Januari: Deep Rising

Januari: Deep Rising

Om de groene economie van energie te voorzien, wordt onontgonnen gebied aangeboord: de diepzee. Maar mijnbouw op de oceaanbodem kan enorme, onvoorziene gevolgen hebben. En van wie ís de diepe oceaan eigenlijk? Met adembenemende, haast buitenaardse beelden, en fantastische voice-over van Jason Momoa (AquamanGame of Thrones).

Cineville

Cineville

Bekijk in welke filmtheaters de Cineville-pas geldig is.

Gezocht: nieuwe commissieleden

Gezocht: nieuwe commissieleden

Sluit jij je aan als commissielid en verzorg je straks het verdiepingsprogramma bij een On Tour vertoning? De vrijwilligersgroepen van Movies that Matter On Tour zijn op zoek naar nieuwe commissieleden (2-4 uur per week).

Eerdere On Tour seizoenen

Eerdere On Tour seizoenen

Bekijk hier een overzicht van alle films die eerder in On Tour gedraaid hebben.