De MtMF24 filmroute van...

Omdat ons programma zoveel mooie films te bieden heeft, snappen wij dat het jou als bezoeker soms wat kan duizelen. Om je een handje te helpen, hebben wij aan een aantal bekende smaakmakers gevraagd naar welke festivalfilms zij benieuwd zijn.

De Kiesmannen

De Kiesmannen

De Kiesmannen staan ​​bekend om hun meeslepende theatershows, campagnes en educatieve programma’s om jongeren bij de politiek te betrekken. We hebben hen gevraagd welke films ze dit jaar tijdens het Movies that Matter Festival gaan bekijken.

TROBBIES

TROBBIES

Als filmliefhebber omarmt TROBBIES de creatieve meesterwerken van regisseur Yorgos Lanthimos, maar hij is net zo enthousiast over een selectie films die te zien zijn op het festival. Hij vertelt je graag over de films die je tijdens het festival niet mag missen.

Nugah Shrestha (Politieke Jongeren)

Nugah Shrestha (Politieke Jongeren)

We vroegen Nugah Shrestha, het brein achter het populaire instagram-account @politieke_jongeren, wat zijn vijf must-see films zijn op het festival. Zijn het films met een politiek randje?

Mooncake

Mooncake

Jonneke de Zeeuw a.k.a. Mooncake is een zelfbenoemd serial eater en foodpimp. Op haar platform Mooncake deelt ze waar je gegeten moet hebben voor je de planeet weer verlaat. Lees hier welke vier films zij tipt voor het #MtMF24.

Mandy Woelkens

Mandy Woelkens

Mandy Woelkens is presentator, podcast host en hoofdredacteur van LINDA.meiden. Lees hier welke drie films zij tipt voor het #MtMF24.