TROBBIES x MtMF24 mok

Ontdek de unieke wereld van Thomas Brouwer, alias ‘TROBBIES’ – de ontwerper van de mok. Als bekende Haagse tattooartist en illustrator, is TROBBIES de drijvende kracht achter tattoo studio Team TROBBIES op de Boekhorststraat 84 in Den Haag. 

Met een passie voor zowel papier als de menselijk huid, brengt TROBBIES zijn kenmerkende stijl tot leven. Van gebroken gezichten tot gespleten persoonlijkheden en de meest vreemde combinaties, dit zijn terugkerende thema’s in zijn werk. 

Voor Thomas is de illustratie een reflectie op het feit dat mensenrechten niet vanzelfsprekend zijn. TROBBIES verbeeldt het gevoel van verwikkeling in een web van onrecht, gevangen in de illustratie. Hij roept op om niet weg te kijken, om je stem te laten horen en samen onrecht te bestrijden. 

De boodschap is duidelijk: deze mok staat voor meer dan alleen een houder voor je drankje; het is een aansporing tot actie, een herinnering aan het belang van betrokkenheid en solidariteit. 

Ontdek meer werk van TROBBIES op trobbies.nl en @trobbies op Instagram of kom langs bij Team TROBBIES op Boekhorststraat 161.