De leden van de radicale Russische kunstenaarsgroep Voina ('Oorlog') bewandelen de dunne lijn tussen kunst en criminaliteit, als anarchistisch protest tegen de staat. Zo schilderden ze een gigantische penis op de brug tegenover het hoofdkwartier van de Federale Veiligheidsdienst en gooiden ze 's nachts politieauto’s om.
De meest opvallende verschijning in de hedendaagse kunst in Rusland is de radicale kunstenaarsgroep Voina ('Oorlog'). De oprichters Vor ('Dief') en Koza ('Geit') bewandelen de dunne lijn tussen kunst en criminaliteit. Onder de titel Paleis Revolutie maakten ze een korte film van het omkieperen van een politieauto, als protest tegen het politieapparaat dat ze 'op zijn kop' willen zetten. Ze suggereren daarin dat ze de auto omgooiden om er de bal voor hun eenjarige zoontje Kasper onderuit te halen. Kasper wordt vaak op sleeptouw genomen tijdens hun illegale acties. Als ze op brute wijze gearresteerd worden, maakt Kasper dat van dichtbij mee. Voina, ontstaan vanuit de kraakbeweging, had ooit ook twee latere leden van Pussy Riot binnen de Moskouse tak. De filmmaker zelf velt geen oordeel over hun levenswijze en hun politieke acties, die door de staat als vandalisme en opruiing worden beschouwd. De maker komt over de vloer bij twee van de meest uitgesproken leden, die zichzelf via winkeldiefstal van voedsel voorzien en hun anarchistische acties vooraf laten gaan door felle discussies. Ze leven in het moment, en hopen dat ze morgen alles kunnen veranderen.
De film maakt onderdeel uit van het NLRF 2013-programma, waarbij het Movies that Matter Festival een uitwisselingsprogramma organiseert met het Russische Stalker Festival in Moskou.