Bedankt voor jouw feedback!

Wil je op de hoogte blijven van On Tour en andere Movies that Matter events? Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief:

Binnenkort in On Tour

December: Erasing Frank

In het communistische Hongarije wordt punkzanger Frank in een psychiatrische kliniek geplaatst. Daar ontmoet hij Hanna, die niet praat maar met wie hij een intuïtieve artistieke en persoonlijke band voelt. Samen zijn ze vastberaden op te staan tegen het systeem. Verontrustend drama, geschoten in korrelig zwart-wit.

Januari: The Therapy

Een eerste blik op ‘conversietherapie’ in Israël. Lev is een orthodoxe jood en vastberaden zijn homoseksuele gevoelens te overwinnen. Ben is een student en volgt al jarenlang conversietherapie. Nu begint hij eraan te twijfelen. Open, kwetsbaar portret van twee mannen die moeite hebben te zijn wie ze willen zijn.

Meer informatie

Gezocht: nieuwe commissieleden On Tour

Ben je geïnteresseerd in films over een rechtvaardige en duurzame wereld en vind je het leuk om culturele evenementen te organiseren? De vrijwilligersgroepen van Movies that Matter On Tour zijn op zoek naar nieuwe commissieleden (2-4 uur per week).

Elke On Tour-stad werkt met een eigen vrijwilligersgroep. Als vrijwilliger van de On Tour-groep ben je verantwoordelijk voor het verdiepingsprogramma in jouw stad: je nodigt gasten uit, verzorgt de avond en brengt de vertoning onder de aandacht middels promotie. De (voorzitter van de) commissie onderhoudt regelmatig contact met Movies that Matter en het desbetreffende filmtheater.

Bekijk de oproep