Bedankt voor jouw feedback!

Wil je op de hoogte blijven van On Tour en andere Movies that Matter events? Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief:

Binnenkort in On Tour

Maart: The Pawnshop

Jola en Wiesiek runnen het grootste pandjeshuis van Polen. Ze houden van elkaar, maar de tijden zijn zwaar en bankroet dreigt. Hoewel ze hard onderhandelen met hun soms wanhopige klanten, ligt er altijd een diepe menselijkheid aan de basis. Bitterzoete docu-comedy die een prachtig licht in de duisternis schijnt.

Meer informatie

Gezocht: nieuwe commissieleden On Tour

Ben je geïnteresseerd in films over een rechtvaardige en duurzame wereld en vind je het leuk om culturele evenementen te organiseren? De vrijwilligersgroepen van Movies that Matter On Tour zijn op zoek naar nieuwe commissieleden (2-4 uur per week).

Elke On Tour-stad werkt met een eigen vrijwilligersgroep. Als vrijwilliger van de On Tour-groep ben je verantwoordelijk voor het verdiepingsprogramma in jouw stad: je nodigt gasten uit, verzorgt de avond en brengt de vertoning onder de aandacht middels promotie. De (voorzitter van de) commissie onderhoudt regelmatig contact met Movies that Matter en het desbetreffende filmtheater.

Bekijk de oproep