Bedankt voor jouw feedback!

Wil je op de hoogte blijven van On Tour en andere Movies that Matter events? Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief:

Binnenkort in On Tour

November: Total Trust

Total Trust werpt een indringende blik op digitale controle in China, waar een ongekende mate van staatstoezicht heerst door middel van vertrouwen, angst, gehoorzaamheid en verzet. Het onderzoekt de veranderingen in sociaal gedrag als gevolg van een alziende maatschappij en vindt zijn blijvende kracht in de mensen die vechten tegen het misbruik van de staatsmacht.

December: Freda

Krachtig, dynamisch drama over de jonge Haïtiaanse Freda. Ze wil een vredig en vervullend leven, maar in haar gewelddadige en corrupte land is dat niet gemakkelijk. Haar geliefde Yeshua wil dat ze bij hem komt wonen in het buitenland. Maar moet ze niet vechten voor haar familie en haar land?

Januari: Deep Rising

Om de groene economie van energie te voorzien, wordt onontgonnen gebied aangeboord: de diepzee. Maar mijnbouw op de oceaanbodem kan enorme, onvoorziene gevolgen hebben. En van wie ís de diepe oceaan eigenlijk? Met adembenemende, haast buitenaardse beelden, en fantastische voice-over van Jason Momoa (AquamanGame of Thrones).

Meer informatie

Gezocht: nieuwe commissieleden On Tour

Ben je geïnteresseerd in films over een rechtvaardige en duurzame wereld en vind je het leuk om culturele evenementen te organiseren? De vrijwilligersgroepen van Movies that Matter On Tour zijn op zoek naar nieuwe commissieleden (2-4 uur per week).

Bekijk de oproep