Take on Film & Impact

Een selectie van urgente documentaire filmprojecten over mensenrechten en/of sociale of milieukwesties, is geselecteerd om deel te nemen aan Take on Film & Impact. Lees meer over de geselecteerde projecten.

De teams achter de projecten wonen zowel groeps- als individuele coachingsessies bij onder leiding van ervaren impactproducenten en strategen om hun impactdoelen en -strategieën voor hun films (verder) te ontwikkelen.

De focus voor de eerste dag van het programma ligt op het afronden van de impact pitches van de projecten. De ochtendsessie bevat een keynote van Danielle Turkov (ThinkFilm), een case study van een succesvolle impactcampagne en een paneldiscussie over distributie. Gemodereerd door Christian Popp (YUZU Productions) met sprekers uit zowel de wereld van impactproductie als de kant van distributie. In de middag bereiden de filmteams zich in een besloten sessie voor op de pitches.

Moderator: Margje de Koning, artistiek directeur Movies that Matter
Voertaal: Engels

Movies that Matter: Take on Film & Impact wordt georganiseerd in samenwerking met Doc Society, FIFDH en The StoryBoard Collective.

Wij maken u erop attent dat dit programma wordt opgenomen. Als u dit programma bezoekt, kan het zijn dat u gefilmd wordt.