Samenwerken

Movies that Matter organiseert jaarrond filmvertoningen voor en met organisaties door het hele land. Wij faciliteren en adviseren over films, verdiepingsprogramma’s en vertoningslocaties.

Samenwerken met Movies that Matter of behoefte aan advies? Stuur een mail naar: events@moviesthatmatter.nl.

Programmapartnerschap

Aan de hand van jouw wensen gaan we op zoek naar geschikte filmtitels. Desgewenst verzorgen wij de productie en inhoud van een verdiepingsprogramma of helpen we je mee dit verder in te vullen. Movies that Matter heeft een groot netwerk van sprekers en moderatoren, waarmee we voor elke film een bijzonder programma kunnen samenstellen. Ook kunnen we een evenement verder aankleden met bijvoorbeeld een borrel of muziek. Tot slot helpen we met de promotie van de filmvertoning via onze nieuwsbrief, website en social media.

Wij bieden ook de mogelijkheid om programmapartner te worden tijdens het Movies that Matter Festival.

Besloten evenement

Movies that Matter is méér dan een festival en organiseert ook films en verdiepingsprograma’s in opdracht. Wil je binnen jouw organisatie het gesprek aangaan over thema’s als diversiteit en inclusie, duurzaamheid, en ongewenst gedrag? Wij hebben een groot archief met films en jarenlange ervaring in het ontwikkelen van verdiepende programma’s. Zo werken we met ervaren moderatoren die moeilijke onderwerpen bespreekbaar maken, en met inspirerende sprekers die zorgen voor een event met impact. Dat kan op kantoor (bijvoorbeeld met een lunchvertoning) of in de bioscoop met een feestelijke borrel.

Wil je meer weten? Stuur dan een email naar Jan Willem van Rooij via events@moviesthatmatter.nl.

Kosten
De kosten van een filmevent of partnership zijn afhankelijk van de grootte en uitvoering. Wij rekenen onkosten zoals filmrechten en filmtransport door, plus een fee voor eigen uren.

In het verleden hebben we samengewerkt met onder andere: