Cineville

Cineville is geldig voor alle reguliere filmvertoningen in Filmhuis Den Haag, Theater aan het Spui en een aantal satellietlocaties. Lees hieronder meer over het bestelproces.

Tickets bestellen

Online kaartverkoop

Cineville-pashouders kunnen vanaf donderdag 9 maart tickets voor filmvertoningen in Filmhuis Den Haag en Theater aan het Spui bestellen op onze website. Kies tijdens het bestelproces de kaartsoort ‘MtMF Cineville kaart (€ 0,00)’. Met je Cinevillepas kan je online tot maximaal 10 films reserveren.

Het is niet mogelijk om combitickets (zoals Best of #MtMF23, de Trouwmiddag, de 2Doc-avond en de Camera Justitia-dag) in één keer te bestellen met je Cinevillepas. Wel kun je kaarten met je Cinevillepas bestellen voor de afzonderlijke voorstellingen die deel uitmaken van de special.

Let op: Cineville-kaarten voor vertoningen in Theater Dakota en de satelliet­locaties kunnen worden besteld via de desbetreffende theaters.

Festivalkassa

In de festivalperiode van vrijdag 24 maart t/m zaterdag 1 april zijn Cineville-tickets voor vertoningen in Filmhuis Den Haag en Theater aan het Spui ook via de festivalkassa te bestellen. De festivalkassa bevindt zich buiten op het plein voor het Theater aan het Spui en opent elke dag een kwartier voor de start van de eerste vertoning. Houd er rekening mee dat het druk kan zijn aan de kassa op locatie en kom op tijd.

Met je Cinevillepas kan je online tot maximaal 10 films reserveren. Indien er op de dag zelf nog tickets beschikbaar zijn, kan je vanaf vier uur voor de start van de vertoning van je keuze aan de kassa nog meer tickets bestellen met je Cineville pas (naast je reeds 10 online geboekte tickets).

Tickets valideren

Heb je online een Cineville-ticket voor een vertoning in Filmhuis Den Haag of Theater aan het Spui besteld? Dan moet je deze voorafgaand aan je vertoning valideren aan de festivalkassa. Dit kan vanaf vier uur voor de start van jouw vertoning, mits de festivalkassa van de locatie al open is. De festivalkassa bevindt zich buiten op het plein voor het Theater aan het Spui en opent een kwartier voor de start van de eerste vertoning van de dag. Je moet jouw ticket uiterlijk 15 minuten voor de start van de vertoning valideren aan de kassa, anders komt deze te vervallen.

Let op: Cineville-kaarten voor vertoningen in Theater Dakota en de satelliet­locaties kunnen worden besteld via de desbetreffende theaters. Deze tickets valideer je op de desbetreffende locatie, en niet aan de festivalkassa.

Cineville tickets annuleren

Kun je helaas toch niet naar de vertoning komen? Cineville tickets kunnen geannuleerd worden via de website. Ga naar het winkelmandje. Log in op je account. Onder ‘Mijn Account’ vind je ‘Bestelgeschiedenis’. Hier kun je de desbetreffende bestelling annuleren.

Locaties

Locaties waar Cineville geldig is (tickets via de Movies that Matter website):

 • Filmhuis Den Haag
 • Theater aan het Spui
 • Nieuwspoort
 • Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten

Overige locaties waar Cineville geldig is (tickets via website van de theaters):

Cineville is niet geldig voor vertoningen in Pathé Buitenhof, De Nieuwe Regentes en CineCity XL. Cineville is ook niet geldig voor de On Demand vertoningen via Picl.

Bekijk het programmaTicket FAQ’s

Openingstijden festivalkassa

 • Buiten op het plein voor het Theater aan het Spui
  Vrijdag 24 maart 19:00 – 21:00
  Zaterdag 25 maart 09:15 – 21:00
  Zondag 26 maart 09:45 – 21:00
  Maandag 27 maart 15:15 –  21:00
  Dinsdag 28 maart 13:15 –  21:00
  Woensdag 29 maart 15:00 –  21:00
  Donderdag 30 maart 14:30 –  21:00
  Vrijdag 31 maart 11:15 –  21:00
  Zaterdag 1 april 09:15 – 21:00