Merch

Kom in de festivalstemming met onze exclusieve merchandise-artikelen! Verkrijgbaar vanaf 22 maart aan de festivalkassa in Theater aan het Spui.

MtMF pin

MtMF pin

Dit hart was hét campagnesymbool van MtMF23 wat als thema ‘Connect’ had. Het is gemaakt van zwart nikkel en heeft vanwege de hard emaillen buitenkant een licht voelbaar relief. De pin is slechts in beperkte oplage beschikbaar in onze merchandise shop in Theater aan het Spui.

D'art Duvar x MtMF24

D'art Duvar x MtMF24

De exclusieve poster en de postkaarten van Yol zijn ontworpen door de grafisch ontwerper Gökhan Yeter van D’art Duvar. Ter ere van de Koerdische regisseur Yilmaz Güney en zijn film Yol, waarvan de gerestaureerde versie te zien is tijdens het festival, is deze poster gemaakt. De postkaarten bestaan uit diverse beelden uit de film, afzonderlijk verkrijgbaar of als voordelige set van 5. 

Trobbies mok

TROBBIES x MtMF24

TROBBIES x MtMF24

Ontdek de unieke wereld van Thomas Brouwer, alias ‘TROBBIES’ – de ontwerper van de mok. Als bekende Haagse tattooartist en illustrator, is TROBBIES de drijvende kracht achter tattoo studio Team TROBBIES op de Boekhorststraat 84 in Den Haag.

Met een passie voor zowel papier als de menselijk huid, brengt TROBBIES zijn kenmerkende stijl tot leven. Van gebroken gezichten tot gespleten persoonlijkheden en de meest vreemde combinaties, dit zijn terugkerende thema’s in zijn werk.

De mok is meer dan een illustratie; het is een diepe reflectie op het feit dat mensenrechten niet vanzelfsprekend zijn. TROBBIES verbeeldt het gevoel van verwikkeling in een web van onrecht, gevangen in de illustratie. Hij roept op om niet weg te kijken, om je stem te laten horen en samen onrecht te bestrijden.

Glitterstudio x MtMF24

Glitterstudio x MtMF24

De sjaals zijn ontworpen door Jana Blom en Caitlin Berner van Glitterstudio, een grafischontwerp-duo uit Den Haag. In hun atelier op Boekhorststraat 161 komt de speelse stijl met uitgesproken typografie volledig tot uiting. Het motto luidt: “unlimited ideas, limited editions”, en dat is merkbaar in alles wat ze doen.

Op de sjaals zie je een zorgvuldig samengestelde selectie van visuele elementen, voortkomend uit de bouwstenen die ze continu aanvullen bij elke tekening of creatie. De typografie is met de hand vervaardigd. De kleuren groen en blauw vinden hun oorsprong in de huisstijl van Movies that Matter.

Zenzy Blindeling T- shirt & Tote bag

Zenzy Blindeling T- shirt & Tote bag

Limited edition t-shirts en tote bags gezeefdrukt met een illustratie van Zenzy Blindeling. Het beeld is een krachtige herinnering dat het koesteren van betekenisvolle verbindingen nu belangrijker is dan ooit.